lauantai 16. elokuuta 2008

Olympia-vauva

Meidän perheessä on seurattu urheilua koko vauvan odotusajan ja nyt tytön synnyttyä. Ensin tuli lätkää, sitten futista, nyt kesäolympialaiset. Elämä on viime aikoina ollut melkoisen urheilupainotteista. Vaikka on se sitä ollut toki aikaisemminkin.

Mies vitsaili, että pitihän se vauva ajoittaa syntymään juuri Olympia-kisavuotena. :) Tätä menoa tytöstä taitaa kasvaa pienestä pitäen kovan luokan penkkiurheilija. Tytön terveyden kannalta toivon että urheilu innostaa myöhemmin myös itse harrastettuna.

Tänään seurattiin silmä kovana miesten 100-metrin juoksua. Kun Usain Bolt vei satasen olympiakullan ja teki samalla maailmanennätyksen, mieheni tuuletti saavutusta oikein kunnon karjaisulla. Tyttö siitä hieman hämmästyi, mutta lienee jo tottunut moiseen, sillä naamalle levisi oikein kunnon leveä hymy, ja Pekingin kisayleisön hurratessa televisiossa, tyttö nauraa hykersi täällä kotisohvalla kuin paraskin urheilufani.

Tänään pikkuinen jokelteli aamulla pitkät pätkät. Öhää ja ölää ovat lempparisanat. Uusi keksintö tänä aamuna oli ältä. Tarkoittanee jotain äidin suuntaista. =)

"Kävely"-harjoituksiakin pikku-neiti tekee edelleen päivittäin. Aina kun tytön nostaa kainaloista pystyasentoon, jalat alkavat tehdä marssivia liikkeitä kuin askelia ottaen. Puuhamatolla tyttö osaa kierähtää jo selältä kyljelleen ja takaisin. Tänään avitin "pikkaisen" kääntymisessä, ja tyttö huomasi että vatsallaan on oikeastaan aika mukava olla. Yrittipä työntää jaloilla vähän vauhtiakin niin että pääsi liikkumaan muutaman sentin eteenpäin matolla. Nopeasti tyttö keksii kaikenlaista uutta. Joka päivä on erilainen. Ja jokaisena päivänä saa ihastella jotain uutta, hienoa saavutusta. =)

Olympialaisten henkeen: Veni vidi vici! Kaikki vaan liikkumaan ja urheilemaan! Vielä on lämpimät säät, eikä pieni sadekaan paljon haittaa, sillä reippaillessa tulee lämmin.

Leppoisaa iltaa kaikille!

-Vesta

Ei kommentteja: